Hakkımızda

Özel Engin Ufuklar Anaokulu, okul öncesinde uyguladığı eğitim programını, yapılan çalışmaları, gezileri ve etkinlikleriyle tamamlamaktadır. Araştıran, sorgulayan, bilinçli bireyler yetiştirmek hedeflerinden olan okulda çeşitli çalışma programı ile öğrencilerin bireysel becerilerini arttırmayı amaçlamaktadır. Okul bünyesinde bulunan, alanında uzman ve tecrübeli eğiticilerle öğrencilerine kaliteli hizmet anlayışını aktarmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı destekli çalışma programı haricinde ekstra olarak öğrencilerle birebir çalışmalar düzenlenmektedir.

Özel Engin Ufuklar Anaokulu psikolojik danışman servisi de vermektedir; bu servisin amacı öğrencilerin ruhsal ve duygusal durumlarını geliştirmeleri amacıyla aile-okul işbirliği içerisinde verdiği değeri ön plana çıkarmayı amaçlamaktadır. Okul öncesi eğitimde öğrencileri bilinçlendirmek için onlara öz güven, paylaşım, sosyalleşme ve kendini ifade edebilme yetkilerini katmayı ve hali hazırda bulunan yeteneklerini geliştirmeyi hedefler. İlköğretim dönemine yol alan öğrencileri öğretici ve bilinçlendirici içeriğiyle desteklemeyi ve İlköğretim seviyesine hazırlamayı kendilerine amaç edinmişlerdir.

Özel Engin Ufuklar Anaokulu yaz okulu hizmeti de sunmaktadır. Müstakil bir binada, geniş bahçesiyle hizmet sunan bu okul içerisinde havuzu da bulunmaktadır. Yeterli Güvenli önlemleri alarak öğrencilerin sağlığını tehdit eden şeylerden kaçınan okul, öğrencilerini sağlık ve güvenle korumayı gaye edinmiştir. Hijyenik ve rahat sınıfları ile öğrencilerin ferah ortamda ders işlemeleri mümkün kılmaktadır.